Våra cyklar är stulna!

Imorse när vi vaknade och gick ned för att äta frukost upptäckte vi en fruktandsvärd sak. Våra cyklar är stulna!

Cykeltjuven på stillbild

En dag innan avfärd till Sverige har det till slut hänt. Vi trodde att vi var säkra vid det här laget, men ack vad vi bedrog oss. Enligt övervakningskameran som vårt vandrarhem installerat ser man en man dra iväg med de uppknipsade cyklarna runt klockan 06.00 på morgonen. Vi tilläts filma övervakningsfilmen med vår digitalkamera och här är den:

För att få ut på försäkringen behövs en lokalt producerad polisrapport. Då vi letat efter en polisstation i en halvtimme och precis gått vilse i en park stötte vi på vår barkompis Yevgeny från tvätt-o-baren . Han hjälpte oss att hitta rätt polisstation där ingen kunde engelska alls. Han hjälpte oss då också i två timmar att rapportera stölden. Vilken kille!

5 svar på ”Våra cyklar är stulna!

 1. men va totalt insane, en dag innan den rafflande avslutningen!? ni får helt enkelt sno cyklar från nån som e rikare än er för o jämna ut oddsen. såhär får d ju bara inte sluta.

 2. Det verkar onekligen ha blivit en av mina större utlandshobbys…
  Fick dock bara en liten lapp den här gången, den typ fyra sidor långa handskrivna rapporten behöll ryssen för sig själv. 🙁

 3. Hmmm.. Enda bildbeviset på att ni verkligen har cyklat hittills är ju när ni lämnar S:t Eriksplan. Och nu lägligt till hemresan så är det nån ”ryss” som ”stjäl” era cyklar…….

 4. Konspirationshummern – du är inte ensam i ditt tvivel!
  Likt månlandningen har vi upptäckt att vår utomjordiska (!) bedrift på flera håll kraftigt ifrågasatts. Enastående prestationer kan inte accepteras, utan det börjar istället snabbt viskas/ropas om konspiration.

  * Har cykelsällskapet verkligen varit i S:t Petersburg?
  * Har cykelsällskapet verkligen cyklat dit?

  Dessa frågor och liknande kommer snart att kunna besvaras!

  Vi håller just nu på att sammanställa och publicera ännu icke utgivna klipp, där oberoende experter kommer att kunna analysera och bedöma deras äkthet.

  Detta extramaterial kommer eventuellt även att finnas till salu i webbshoppen, men ännu är inga sådana avtal nådda.

Kommentarer är stängda.