Snabbuppdatering: Vi lunchar i Svartå

Nu har vi tryckt i oss en pizza var. Det ösregnar och ikväll bor vi på camping i Esbo. Vi är halvvägs och detta är från Pizzerians dator. Håll ut, vi skriver mer vid lunch/eftermiddag imorgon.

2 svar på ”Snabbuppdatering: Vi lunchar i Svartå

  1. Hej!
    Förlåt att jag har missat er när ni gick från Skt Eriksplan på tisdag….särskilt eftersom det ligger så nära till mig men jag fick ditt meddelande vid kl 7 på natten så skulle jag har blivit lite för sen i alla fall. Bummer att vi sågs inte innan ni åkt men jag ska följa cykelaventyrn från andra sidan av världen oxå 🙂
    Cykla försiktigt (om man kan säga så där!). Hola till de andra killar oxå och glöm inte att man kan bli anhållit om man är packad och på en cykel….ett tips bara 😀
    kram

  2. fint jobbat pojkar… Kan man få betta på hur många kilo ni tappar/ökar?

Kommentarer är stängda.