Nu lämnar vi Åbo!

Nu har vi lämnat världens tråkigaste båt, Silja Galaxy (åk inte den!)  och är på turistbyrån i Åbo. Här är de jättevänliga och har gett oss  ca 15 kartor vilket är gött för ett kartfreak som Jonas. Johan testar för första gången sina cykelbyxor (bilder kommer senare) och ser lite tagen ut. Nu ska vi cykla mot Salo – vårt första övernattningsställe där vi ska bo på något som heter Vänskapens hus som verkar väldigt flummigt (kolla igenom sajten på engelska – poesi, religion och övernattning!). De har lovat att värma bastun tills vi kommer fram!

Nu drar vi!

5 svar på ”Nu lämnar vi Åbo!

  1. Du får jobba lite på ansiktsbeklädnaden Johan du ligger lite efter. Den där rava är väl så bepälsad så de ska väl inte vara några som helst problem. Ha de gött å hälsa Sovis.

  2. Ok läser bloggen och följer spänt vidare chat. Patricks fin.nr. ifall, han är ju i helsinki +358403618702 . Kom ihåg att det är snuskigt dyrt med mobil i ryssland! ”Talk with your ass=talka stjärten på värmlänska kanske behövs! Kram pappa

  3. Hoppas ni har bättre väder än här i Brevik, det har åska mycket hela dagen. Skönt att höra att bastun är klar när ni anländer till första härbärget. Kram från Joels mamma. Sov så gott!!!

  4. Men wooow Joel. Vad är det här för projekt?! Hur coolt som helst! Jag skа precis till att joina det där linkedin du är med i och skulle leta upp dig där, men hamnade på villovägar som ledde mig hit. Hade jag sett det här igår hade jag kommit och vinkat (bor ju precis vid Galaxy). Kommer kika in här och följa er med stort intresse. Hade kanske kunnat bidra med lite tips om du hade frågat. (Processen kring ryska viseringar är jag (tyvärr) rätt så välbekant med t.ex.) Du får väl slå mig en pling eller mejla om ni får alltför stora bekymmer med våra ryska bröder och systrar. 😉

    PS1: Skivan snurrar flitigt i spelaren och den avlyssnas en hel del på Spotify också. Me like a lot.
    PS2: Санкт Петербург ska det va 😉

    Счастливого пути! (alltså lycka till på resan!)

Kommentarer är stängda.