Hotel i zelonogorsk

Jonas:
Hej Elina, vi har blivit tippsade om ett hotel i zelonogorsk, men allt står på ryska. Hur bra är du på ryska? länken är <http://www.komandirovka.ru/hotels/zelenogorsk/kraslukshotel/>. Jag ser ett telefonnummer men vet inte om det är till hotellet. Kan du hjälpa oss? Kolla om det ser rätt ut och säga vilket telefonnummret är. Pratar de engelska tror du? Ser det ut att gå att boka online?
Elina:
Адрес и телефоны гостиницы
663694, Россия, г. Зеленогорск, ул. Комсомольская, 13
тел. +7 (39169) 34-383
Skulle inte tro att de kan engelska. Såg inte att man kan boka på internet. De har nog inte ens internet i många småstäder. Du kan ju prova ringa. Jag kan ringa åt er annars.
Jonas:
Hej igen Elina, så här har det gick det: Jag har försökt ringa det första hotellet 2 gånger. Första gången tror jag att jag pratade med en marskin men vet inte säkert. Andra gången var det någon som sa ”Da” och jag svarade ”Do you speak english?” – Då la han på. Andra hotellet la också på, så man kan säga att det inte gått så bra. Om du skulle kunna ringa åt oss vore jag grymt tacksam.
Elina
Hej! Jag försökte ringa och boka rum just men kom inte fram. Kom fram till någon privatperson. Konstigt. Jag ska be våran receptionist på konsulatet att ringa och boka i morgon. Återkommer på Facebook.
Elina på facebook:
Telefonnumren till de där hotellen fungerade inte.

Jonas:
Hej Elina, vi har blivit tippsade om ett hotel i zelonogorsk, men allt står på ryska. Hur bra är du på ryska? länken är <http://www.komandirovka.ru/hotels/zelenogorsk/kraslukshotel/>. Jag ser ett telefonnummer men vet inte om det är till hotellet. Kan du hjälpa oss? Kolla om det ser rätt ut och säga vilket telefonnummret är. Pratar de engelska tror du? Ser det ut att gå att boka online?

Elina:
Адрес и телефоны гостиницы 663694, Россия, г. Зеленогорск, ул. Комсомольская, 13  тел. +7 (39169) 34-383

Skulle inte tro att de kan engelska. Såg inte att man kan boka på internet. De har nog inte ens internet i många småstäder. Du kan ju prova ringa. Jag kan ringa åt er annars.

Jonas:
Hej igen Elina, så här gick det: Jag har försökt ringa det första hotellet 2 gånger. Första gången tror jag att jag pratade med en marskin men vet inte säkert. Andra gången var det någon som sa ”Da” och jag svarade ”Do you speak english?” – Då la han på. Andra hotellet la också på, så man kan säga att det inte gått så bra. Om du skulle kunna ringa åt oss vore jag grymt tacksam.

Elina
Hej!  Jag försökte ringa och boka rum just men kom inte fram. Kom fram till någon privatperson. Konstigt. Jag ska be våran receptionist på konsulatet att ringa och boka i morgon. Återkommer på Facebook.

Elina på facebook:
Telefonnumren till de där hotellen fungerade inte.