Bilder etiketterade ”love-boaters”

inga bilder hittades

0 svar på ”Bilder etiketterade ”love-boaters”

 1. SMS från Joel 09-07-15 16:57 (+ 2 tim lokal tid?):
  Nu är vi framme vid resans näst sista stopp, en rysk badort för överklassen Zelenogorsk. Ska precis checka in och sedan äta. Hoppas de har internet här. Vi har cyklat 9 timmar på en skogsväg nästan helt utan bilar men med många hål.

 2. Jonas, när anländer ni till Piter (som man kallar St. Petersburg om man är lokal)!?

  Skönt att veta att ni överlevde gränsen. Hör av er när ni är framme? Vilket vandrarhem bor ni på? Vilken Metrostation?

  Elina

 3. Går ju som på räls det här!
  Arshavin. Kioskägare. Signerad tröja. Stort. Arshavin är från Leningrad. Förlåt, Piter.

 4. Håller tummarna! Kör så det ryker och var snäll mot Ivan!
  Låter som ni har det myyyyyyyysigt.

 5. Lycka till i ”Piter”. Kommer att sakna att vara er medresenär.

 6. Gött att ni lever och snyggt att det blev helt tyst när ni passerade järnridån. Hoppas också att ni fortsätter skriva även när ni är i St Petersburg. Det har ju varit en fröjd att läsa inläggen hittills.

  Jag måste vara tråkig och kolla om Jonas fått mitt sms. Om inte, kontakta mig så kommer info. Om du har sett det, kontakta mig då med och meddela om du har bestämt dig. Du kan ju alltid mejla mig.

 7. Skönt att höra ifrån er! Jag misstänkte att det kunde finnas vissa kontaktsvårigheter i den ryska luften. Tummarna hålls inför STP. Kramar

 8. Ура! Det där gick ju strålande. Skönt att ni tagit er in i moder Ryssland. Tummar hålls även här för en efterlängtad ankomst till SPb.

  Två sista minutentips: Håll koll på broöppningarna kommande nätter så ni inte hamnar på fel sida om ni ska ut (http://www.sptimes.ru/index.php?action_id=127&page=bridges) och missa inte att åtminstone kika på kryssaren Avrora 🙂

 9. Hej Pappa, Det stammer, verkligen! Men inte i alla avseenden. Ryssland ar tvo varldar. Langs vagarna sitter baborskor och slajer hjortron sammtidigt som lyx jeeparna susar forbi. Undrar hur mycket bar man moste salja innan man kan kopa sig en suv. Vissa vagar ar super fina och vissa katastrofala. Tack ockso for den fina limricken den tyckte vi mycket om.

 10. Hej Kaj, Jag har haft lite svort med sms:en, men jag tror att jag har fott meddelandet om Martins fest. Om det ar det du pratar om so kan jag lika garna nu meddela att jag kommer. Passa bra – tror att Ola ar i varmland. So kan jag halsa po honom och foraldrarna.

  Klart vi fortsatter skriva!

 11. Vad grymma ni är! Är det som på konserter att man kan önska ett extranummer? Min egna ganska långsamma norrlandssemester kommer kännas fattig när jag inte kan följa era äventyr varje dag.. 🙂

 12. Vilken häftig idé att CYKLA till St Petersburg… Var där för 10 år sen och det var en stor upplevelse tyckte jag. Det är en nerv i själva husväggarna i den stan och dess historia. Våga bara inte att missa Vinterpalatset.
  Ha det så kul!

 13. Å! va härligt att se och läsa om att ni är framme. Grattis alla tre till en fantastisk prestation. Hoppas er vistelse i St. Petersburg blir lyckad och intressant.
  Mamma Lena

 14. Avundsjuk är jag, inte på att ha cyklat så långt, bra gjort, utan att Du Johan han före Din far till St Petersburg. Kramar

 15. ….. Ibra klar för Bar´ca inatt, ifall ni inte är uppdaterade.

 16. Va fint det ser ut. Vi är glada för er skull. Ta mer bilder så vi får koll på stan. Hälsningar och kramar från oss i Brevik.

 17. En fanfar för cykelsällskapet !! Bra gjort!!
  /Lena, Inge, Ola och Emil

 18. Jag och Lena har inte skrattat så intensivt på åratal. Och vi har inte slutat än.

 19. Pingback: En tvätt-o-bar!

 20. Grundligt och bra, då är vi två i familjen som är utbildade. Jag räknar ukrainsk julfest till samma tradition (rätt/fel?).
  Vore intressant att höra om staden Piters tunnelbanestationer är lika magnifika som för 37 år sedan.

 21. bättre kör än i förra filmen, (på Kareokebaren)

  Joels mamma Lena

 22. Ja, de är fortfarande magnifika, men det råder fotoförbud, annars är det böter som gäller, 1000 rubel tror vi att den ligger på.

 23. hur går det med vikten om ni käkar sån lyx 😉

 24. Schyst vodka. Putinka minsann 😀

  För övrigt. Torkad bläckfisk till öl. Mums!

 25. Icke att förglömma: Om man går till marknaden brukar det finnas marknadsstånd med ett fantastiskt sortiment av olika kassar med moderiktiga motiv; allt ifrån Versace eller Adidas i guldtryck till diverse cigarettmärken. Favoriter jag handlat hem till Sverige är de ryska nyårskassarna med nyårsmotiv och kassen med Vitrysslands karta. Passar utmärkt för en promenad i fashionabla kvarter.

 26. Pingback: Våra cyklar är stulna!

 27. men va totalt insane, en dag innan den rafflande avslutningen!? ni får helt enkelt sno cyklar från nån som e rikare än er för o jämna ut oddsen. såhär får d ju bara inte sluta.

 28. Tack själva! Otur med cyklarna men vad gör det om hundra år! Nu har jag blivit ännu mer sugen på St Petersburg så det får bli inlagt i agendan framöver.

 29. Tack ska ni ha! Det lyste verkligen upp dagarna på kontoret här. Välkomna hem!

 30. It´s the Beattles! Aah!

  We have no idea what your saying in Swedish, but we hope this last entry means that you´ve had a great trip! Hope you had a great last evening, we certainly have the hangovers to prove it..
  Has been great fun last night, if you ever show up in Amsterdam, let us know!

  Groetjes, Tomas en Dorien

 31. Det verkar onekligen ha blivit en av mina större utlandshobbys…
  Fick dock bara en liten lapp den här gången, den typ fyra sidor långa handskrivna rapporten behöll ryssen för sig själv. 🙁

 32. Det är härligt att vara delaktig i en resa där man inte ens blir svett.
  Tur att ni har bildbevis på att cyklarna först försvann i Petersburg.
  /Inge & Lena

 33. Som statistikfreak tycker jag att utgångsvikterna saknas!

  /Inge

 34. Hmmm.. Enda bildbeviset på att ni verkligen har cyklat hittills är ju när ni lämnar S:t Eriksplan. Och nu lägligt till hemresan så är det nån ”ryss” som ”stjäl” era cyklar…….

 35. Trevlig tur, låter som en bättre rutt än den förra cykelsvängen. Ha det gott och ses i sommarstovkholm. Signe

 36. Konspirationshummern – du är inte ensam i ditt tvivel!
  Likt månlandningen har vi upptäckt att vår utomjordiska (!) bedrift på flera håll kraftigt ifrågasatts. Enastående prestationer kan inte accepteras, utan det börjar istället snabbt viskas/ropas om konspiration.

  * Har cykelsällskapet verkligen varit i S:t Petersburg?
  * Har cykelsällskapet verkligen cyklat dit?

  Dessa frågor och liknande kommer snart att kunna besvaras!

  Vi håller just nu på att sammanställa och publicera ännu icke utgivna klipp, där oberoende experter kommer att kunna analysera och bedöma deras äkthet.

  Detta extramaterial kommer eventuellt även att finnas till salu i webbshoppen, men ännu är inga sådana avtal nådda.