2 år senare: Tre vänner på cykel till St Petersburg

Välkommen till St Erikplan-St Petersburg, en blogg om en cykelresa som Joel, Jonas och Johan genomförde sommaren 2009. Om du vill läsa bloggen från början till slut så börjar du längst ned på denna sida och sedan fortsätter du framåt i tiden genom att scrolla uppåt och klicka, ja du förstår!

Vi rekommenderar alla att följa i vårt spår. Ta den cykel du har, packa en minimal ryggsäck och ta med dig ditt bankkort. Bo sedan på vandrarhem och käka på vägkrogar. Men kom ihåg att skaffa ett visum! En fantastisk resa som vi alltid kommer att bära med oss!

När vi skriver det här har det gått exakt 2 år sedan vi cyklade iväg mot Ryssland, och nu på måndag den 11 juli 2011 kommer vi att cykla iväg igen, denna gång är vi fem personer. Samma skäggiga killar men denna gång cyklar vi med två fjuniga prospects – Erik och Kaj. Denna gång cyklar vi sträckan Malmö-München och det kan du läsa om på bloggen med samma namn.