Terva Leijona (Pastillen)

Någonting har hänt!
När jag skulle fylla på vårat snabbt sinande förråd av Terva, upptäckte jag till min förfäran att de bytt utseende på förpackningen. Den ser nu ut som lite som Makedoniens flagga med ett upphottat lejon på.

phpEWHSkaAM

På hotellrummet senare på kvällen blev det smakprov/blindtest med medföljande livlig debatt om huruvida smaken har ändrats:

Vi kom fram till att den nya Tervan smakade mindre tjära och var hårdare.

Men lugn, alla ni oroliga Tervaälskare där ute – det var falskt alarm! Pastillen är av samma kvalitet som alltid, det var bara testpanelens omdöme som tillfälligt brustit. Så alla ni som funderar på att dra igång en egen smaktestpanel – betänk följande:

1. Ordningen på testobjekten kan ha betydelse.
2. Se till att rensa smaklökarna mellan objekten.
3. Gör gärna blindtest, om möjligt.