Sista etappen…

Vi har bara en sträcka kvar och den ska vi ta idag. Ikväll beräknas vi sova i St Petersburg. Håll tummarna!

Nu måste vi dock lämna Internetcafet. Det står 10 ryssar som käkat Glosoppa med Blängsylt till frukost och som formodligen vill använda de enda två datorerna på hotellet. Samma datorer som vi belägrat sedan cafet öppnade för en och en halv timme sedan.

5 svar på ”Sista etappen…

 1. Håller tummarna! Kör så det ryker och var snäll mot Ivan!
  Låter som ni har det myyyyyyyysigt.

 2. Gött att ni lever och snyggt att det blev helt tyst när ni passerade järnridån. Hoppas också att ni fortsätter skriva även när ni är i St Petersburg. Det har ju varit en fröjd att läsa inläggen hittills.

  Jag måste vara tråkig och kolla om Jonas fått mitt sms. Om inte, kontakta mig så kommer info. Om du har sett det, kontakta mig då med och meddela om du har bestämt dig. Du kan ju alltid mejla mig.

 3. Skönt att höra ifrån er! Jag misstänkte att det kunde finnas vissa kontaktsvårigheter i den ryska luften. Tummarna hålls inför STP. Kramar

 4. Ура! Det där gick ju strålande. Skönt att ni tagit er in i moder Ryssland. Tummar hålls även här för en efterlängtad ankomst till SPb.

  Två sista minutentips: Håll koll på broöppningarna kommande nätter så ni inte hamnar på fel sida om ni ska ut (http://www.sptimes.ru/index.php?action_id=127&page=bridges) och missa inte att åtminstone kika på kryssaren Avrora 🙂

 5. Hej Kaj, Jag har haft lite svort med sms:en, men jag tror att jag har fott meddelandet om Martins fest. Om det ar det du pratar om so kan jag lika garna nu meddela att jag kommer. Passa bra – tror att Ola ar i varmland. So kan jag halsa po honom och foraldrarna.

  Klart vi fortsatter skriva!

Kommentarer är stängda.