Salo-Esbo-Helsingfors

Ja, en liten re-cap från vad som hänt det senaste dygnet…

Åskan slog ned i närheten av flumstället, så när vi vaknade på torsdagsmorgonen (lill-söndag) så fanns det ingen el och därför kunde vi inte heller berätta via Internet om vad vi tänkt oss. Dessutom regnade det (se Jonas tidigare inlägg) och vi vaknade en timme försent så det var bråttom att ge sig av. Vi hade 10 mil framför oss. Regnet tiltog hela tiden fram till klockan 18, då vi började närma oss Esbo-campingen där vi hade bokat en stuga. Vi hade tänkt oss äta kvällsmat där men eftersom deras butik inte sålde något annat än glass och köttpizza så blev det glass-kvällsmat. Vi tog en lång varm dusch var och jag lärde pojkarna hur man tar hand om sin hy, med Bioterms ansiktstvättskit, allt tack vare kunskapen jag fått genom min sambo. Efter detta popluära inslag i kvällsvarden så tog vi två huttar Tullamore som vi köpt på båten. Till detta lite nötmix och sen var det dags för oss alla att köra en omgång med Johan medhavda spikmatta (hans cykelväska rymmer nämligen 93 liter, en hel lägenhet!)

Esbo i morse, Helsinki vid lunch. På kontoret där vi bor (Deasigns finska kontor, tack Deasign) finns kök, dusch, jacuzzi, och några flaskor vodka i en låda. Däremot har de ingen kortläsare så vi kan inte läsa in bilderna från kameran än. Vi går ut och kollar efter ett internetcafé för detta.

Ikväll blir det utgång. Jag citerade en av ”mina” låtar för pojkarna tidigare idag. ”Went to find the Sisu, didn’t know what Sisu was”. För er som har Spotify så finns den här. Hoppas på en bättre kväll i Helsingfors denna gång 🙂

That’s it for now! Vi letar febrilt efter ett sätt att visa film och bilder, bara då kommer ni förstå.

2 svar på ”Salo-Esbo-Helsingfors

  1. Ingen USB-sladd?! Jag ser alltid till att ha fickorna fulla med olika USB-sladdar när jag är på semester.

    Härligt med en sommarföljetong nu när man är för gammal för Sommarmorgon.

    Trampa på!

Kommentarer är stängda.