Resecitat 4: Joel gör det igen!

När vi nästan håller på att dö av hunger blir det som i triss-reklamen: Plötsligt händer det! Jonas frågar en människa mitt i ingenstans om det finns någonstans att äta. Istället för det förväntade svaret ”Jo, om 100 kilometer ungefäri”, så säger han att det minsann ligger en pizzeriai om 100 meter.

Jonas:  ”Då ska jag ha en pizza!”

Joel: ”Jag med, fast utan ost – måste ju tänka på vikten!”

Resultat:  Jonas beställer kebab med ris och Joel tar en pizza som heter Neljä Juustot.

1 svar på ”Resecitat 4: Joel gör det igen!

  1. Hahahaha. Otlichnij blogg! Som 75 % finne och för närvarande bosatt i Petrograd följer jag ert äventyr med stort intresse. Det synes som att ni lyckats plocka russinen ur Finland! Terva pastillit är ju helt klart världens bästa godis, och Hesburger den bästa burgerkedjan.

    Väntar på att få välkomna er i Petrograd med vodka, champanskoe och saltgurka. Välkomna till adress Malaya Konnyushennaya ulitsa 1/3. Och cykla försiktigt när ni kommer över gränsen till ”andra sidan”. Trafiken är livsfarlig!

    Dasvidanja!

Kommentarer är stängda.