Cykelbloggen goes modeblogg (del 2)

Modebloggen ”St Eriksplan >> St Petersburg” är stolta att presentera vårt första stora fynd från gatorna i Piter. Det kallas Common Man Bag och är ett sätt för killar i gäng att slippa ha alla sina grejer i fickorna. För att inte förlora sin manlighet med en töntig/tjejig handväska i skinn/tyg så skaffar man helt enkelt en Man Bag av plast.

man bag 1

Enkelt/flexibelt/miljövänligt. Miljövänligt för att man helt enkelt återanvänder de plastpåsar man handlat mat i. Och när man är trött på sin Man Bag, så använder man den till soporna som vanligt. Det är ett sätt att skapa ytterligare ett led av användningen av plastpåsar. Men nog om miljön…

En Man Bag i plast ger otroliga möjligheter till variation i färg, märke och stil.

Det som skiljer en vanlig Man Bag i plast från en Common Man Bag (nedan CMB) är fenomenet att (som oftast ses med väskorna) man i gruppen av killar endast har en gemensam CMB. I denna lägger man alla sina viktiga prylar och turas om att bära väskan (CMBn) runt på stan.

innehall CMB

I osäkra kvarter brukar killarna som är inne med CMB hålla sin CMB med det patenterande Safety Grip, som illustreras med denna bild. Man snurrar helt enkelt sin CMB runt handleden. Mycket säkert.

safety grip

Vi kan med denna bild ocksa bevisa att fenomenet Common Man Bag har nått Sverige redan.

1 svar på ”Cykelbloggen goes modeblogg (del 2)

  1. Icke att förglömma: Om man går till marknaden brukar det finnas marknadsstånd med ett fantastiskt sortiment av olika kassar med moderiktiga motiv; allt ifrån Versace eller Adidas i guldtryck till diverse cigarettmärken. Favoriter jag handlat hem till Sverige är de ryska nyårskassarna med nyårsmotiv och kassen med Vitrysslands karta. Passar utmärkt för en promenad i fashionabla kvarter.

Kommentarer är stängda.